Kultúra

Kő kövön nem marad a Tini nindzsa teknőcök 2 eddigi legbetegebb előzetesében

Az akcióőrület aktuális kedvcsinálójában Bebop és Rocksteady elmebeteg duója kerül a középpontba.

Kezdenek átesni a ló túlsó oldalára a Paramount Pictures és a Nickelodeon Movies stúdiók illetékesei, hiszen mostanában már annyi promót adnak ki a 2014-es Tini nindzsa teknőcök Elő az árnyékból alcímű folytatásához, hogy azt számolni is nehéz. A kedvcsinálók áradatát ezúttal a lent látható sokadik új előzetessel bővítették, amely a sequelben bemutatkozó két vadállatra: az emberből mutánssá változó Bebop (Gary Anthony Williams) és Rocksteady (a pankrátor Stephen Farrelly) figuráira és zúzós akcióira fókuszál.

A közelgő filmben számos új ellenféllel fogják szemben találni magukat a teknőcök, azaz Leonardo (Pete Ploszek), Raffaello (Alan Ritchson), Donatello (Jeremy Howard) és Michelangelo (Noel Fisher). A rossz arcok között feltűnik majd az új Dr. Baxter Stockman (Tyler Perry), továbbá a már említett Rocksteady és Bebop mellett a félelmetes Krang is, akivel/amivel erősen meg is fog gyűlni a tesók baja. Persze azért új szövetségesük akad majd tesóknak: ő Casey Jones lesz, akit A zöld íjász főszerepét játszó Stephen Amell alakít.

A 2014-es Earth to Eco című sci-fi után a második nagyjátékfilmjét dirigáló Dave Green rendezésében készülő Tini nindzsa teknőcök 2 június 2-án érkezik meg a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik