Kultúra

Jeremy Irons szerint megérdemelte a kritikákat a Batman Superman ellen

A produkcióban Alfred karakterét alakító színész egy interjúban fejtette ki véleményét a szuperhősmoziról.

Jóllehet már világszerte alig vetítik a mozik, azonban még mindig téma a Batman Superman ellen – Az igazság hajnala, amellyel a bemutatása óta sem a nézők, sem a kritikusok, de úgy látszik még a produkcióban játszó színészek sincsenek kibékülve. Utóbbira az Oscar-díjas Jeremy Irons az egyik példa, aki a napokban egy a Daily Mailnek adott interjúban mondta el a véleményét a filmről, amelytől miként az kiderült ő sincs elragadtatva:

Nagyon zavaros lett. Megérdemelte a kritikákat. Úgy értem, persze összeszedett 800 millió dollárt, szóval a rugdosás nem igazán számított, mindazonáltal túl sok mindennel lett teletömve.

A színész kitért a Warner Brothers szuperhősös univerzumépítésének következő nagy lépéseként készülő Az igazság ligája-mozira is, amelynek szerinte jobb a sztorija és a forgatókönyve, mint amilyen a márciusban bemutatott blockbusteré volt:

A következő sokkal egyszerűbb lesz. A forgatókönyv kétségkívül rövidebb és lineárisabb.

A két részre szabdalt Az igazság ligáját az univerzumépítés vezére: Zack Snyder rendezi és a szuperprodukció első fele 2017. november 17-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Forrás: The Wrap

Ajánlott videó

Olvasói sztorik