Kultúra

Magyarul is szédületes a Star Trek 3 új trailere

Elkészült a Star Trek: Mindenen túl látványos és mozgalmas második előzetesének szinkronizált változata.

A direktorként négy Halálos iramban-mozit is jegyző Justin Lin rendezésében készül Star Trek: Mindenen túl (Star Trek Beyond), amely nem is olyan sokára megérkezik a mozikba, ezért a Paramount Pictures és Skydance Productions stúdiók másfél hete közzétették a produkció második teljes előzetesét, amelyet immár magyarul is megtekinthetünk.

A harmadik felvonás cselekménye némiképp még mindig ködös, mindazonáltal az már az itt is látható új trailerből lejön, hogy az ifjú James T. Kirk (Chris Pine) és csapata a legújabb útja során durva slamasztikába keveredik majd, ennélfogva még a némiképp darabjaira hulló Enterprise-t is el kell majd hagyniuk, melyet követően egy rejtélyes bolygóra kerülnek, ahol egymástól elszakadva új barátokra és új ellenségekre fognak szert tenni.

A Pine-nal együtt a trilógia állandó szereplőgárdájához tartozó Zachary Quinto (Spock), Zoe Saldana (Uhura), Karl Urban (McCoy), Simon Pegg (Scotty), Anton Yelchin (Csekov) és John Cho (Sulu) mellett az új mellékszereplőkként bemutatkozó Idris Elba, Sofia Boutella és Joe Taslim alkotta társulattal forgatott Star Trek 3 július 21-én kerül a hazai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik