Kultúra

Egymást érik majd a Power Rangers-filmek a következő években

Ezt a most készülő első produkció felett bábáskodó Lionsgate vezérigazgatója árulta el, aki azt is felfedte, nagyjából hány filmet terveznek.

Ahogyan az Hollywoodban a franchise-ok építőivel gyakorta megesik, máris előre isznak a medve bőrére a Lionsgate fejesei, akik Az éhezők viadala-széria után új potenciális fejőstehenet találtak maguknak a Power Rangers mozis jogainak megvásárlásával.

A stúdiónál nem titkolják, hogy egy durván hosszú sorozatot terveznek a jelenleg már forgó első mozifilmmel elindítani, amely nem egy és nem is két folyatást kaphat a jövőben – erről a Lionsgate vezérigazgatója, Jon Feltheimer beszélt elemzőknek a Variety szerint:

Nagyon-nagyon izgatottak vagyunk a Power Rangers-mozival kapcsolatban. A következő években öt, hat vagy akár hét film is készülhet.

Feltheimer szerint az új rangerek jelmezeinek leleplezése óta a rajongóktól kapott pozitív visszajelzések igazolták, hogy roppant nagy az érdeklődés a produkció iránt és a stúdiónál ezért váltak olyan optimistává a franchise jövőjét illetően.

A Power Rangers tévészériáját a ’90-es évek elején kitaláló Haim Saban produceri közreműködésével és a 2015-ös Az Almanach-projekt című sci-fi után a második filmjét dirigáló Dean Israelite rendezésében készülő új Power Rangers 2017. március 24-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik