Kultúra

Izgalmas és vagány lesz Bryan Cranston drogmaffiás thrillere

Új előzetest kapott a The Infiltrator című film, amelyben a színész egy különleges ügynököt alakít, aki beépül az alvilág nagykutyái közé.

Robert Mazur életrajzi könyve alapján Brad Furman rendezi a The Infiltrator (A beszivárgó) című krimi-thrillert, amely a ’80-as években az amerikai vámhivatal különleges ügynökeként dolgozott Mazur a drogmaffia elleni veszélyes vállalkozásának történetét dolgozza fel. A produkcióhoz áprilisban megjelent első előzetes után mostanra befutott a második trailer, amely egy feszkós és menő filmet ígér.

A filmben a Totál szívásban nyújtott alakításáért Arany Glóbuszt nyert Bryan Cranston alakítja Mazurt, aki elvállalja a küldetést és magát amerikai terjesztőnek kiadva beépül a kartellek szervezetébe, hogy belső információkat szerezzen és szivárogtasson ki. A Robert Musella álnevet felvevő Mazurnak a valóságban sikerült is beszivárognia, méghozzá olyan flottul, hogy éveken át tevékenykedett a maffia hatalmasságainak orra előtt.

Az alkotásban Bryan Cranston oldalán John Leguizamo, Diane Kruger, Joseph Gilgun, Amy Ryan, Jason Isaacs és Benjamin Bratt játssza a mellékszerepeket. A The Infiltrator július 15-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik