Kultúra

Gillian Anderson lehet az első női 007-es

A színésznő egy klassz posztert közzétéve jelezte a Twitteren, hogy ő bizony szívesen átvenné a stafétát Daniel Craigtől.

Miután a múlthéten csaknem biztossá vált, hogy a 007-eskedésbe belefásult Daniel Craig nem hajlandó többé eljátszani a szuperkémet, már el is kezdődött a globális spekuláció, hogy mondván kinek kellene megörökölnie a nívós szerepet. A Bond-mozikat futtató Eon Productions fejesei állítólag Tom Hiddlestont favorizálják, ugyanakkor mostanra egy nem várt jelölt neve is felmerült: ő az X-akták Scullyjaként ismertté vált Gillian Anderson.

Azt nem tudni, hogy Anderson jelöltsége honnét ered, mindazonáltal az máris futótűzként terjed a világhálón, hogy ő lehetne az első női 007-es. A dologra a színésznő is felfigyelt és a Twitterén a lent látható poszttal jelezte, hogy tetszik neki az ötlet és vállalná is a szerepet.

A Golden Globe-djías színésznő a kommentjében el is keresztelte a figurát Jamesről Jane Bondnak és megjegyezte, hogy nem tudja, ki készítette a mellékelt posztert, de imádja.

Egyelőre szokás szerint sem a 007-es filmes jogait birtokló MGM, sem az Eon Productions nem reagált arra, hogy Anderson, vagy akárcsak Hiddleston is potenciális jelölt lenne. Mindazonáltal úgy hírlik, továbbra is szóba jöhet még a korábban a lehetséges első színes bőrű Bondként felmerült Idris Elba, illetve Damian Lewis is, magyarán jelenleg még semmi sem biztos, pláne úgy, hogy hivatalosan még mindig nem váltak meg Daniel Craigtől.

Forrás: The Guardian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik