Kultúra

Magyarul is nagyon penge az Assassin’s Creed előzetese

Elkészült a játékadaptáció látványos első trailerének szinkronizált változata.

Miután márciusban már a második részt is beharangozták, a produkciót forgalmazó 20th Century Fox a közelmúltban végre közzétette az Assassin’s Creed első előzetesét, amelyre ugyan sokat kellett várni, de megérte. Az ütős kedvcsinálónak immár magyarul beszélő változata is van, amely akárcsak az eredeti, roppantmód hatásos lett.

A mozi cselekménye szerint a Michael Fassbender által megformált Callum Lynch nevű főhőst egy nap titokzatos alakok elrabolják, majd az előzetesben is látható Animus nevű spéci gépre csatlakoztatják, amelyen keresztül újra átélheti az ősei összes emlékét. Ezt követően a mindaddig értetlenkedő, civilben pincér Lynch számára is világossá válik majd, hogy azért választották éppen őt, mert a felmenői javarészt mind bérgyilkosok voltak, akik annak idején elrejtettek valahová egy felbecsülhetetlen értékű műtárgyat.

Az ugyancsak Fassbender főszereplésével forgatott Macbethet is jegyző Justin Kurzel rendezte játékadaptációban az Oscar-díjas Marion Cotillard és Jeremy Irons, továbbá Ariane Labed, Michael Kenneth Williams és Brendan Gleeson fogják játszani a mellékszereplőket. Az Assassin’s Creed december 21-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik