Kultúra

Nézz meg két klassz jelenetet a Szemfényvesztők 2-ből

A filmből megjelent részletek egyikében Mark Ruffalo bonyolódik mágikus bunyóba, míg a másikban Lizzy Caplan és Dave Franco párosa húzza egymást.  

Jon M. Chu rendezésében készül a Szemfényvesztők 2 (Now You See Me 2), amelyben a Négy Lovas nevű hókuszpókuszos bagázs tagjait alakító Jesse Eisenberg (J. Daniel Atlas), Dave Franco (Jack Wilder), Woody Harrelson (Merritt McKinney) és mentoruk: az ördögi Dylan Rhodes karakterét megformáló Mark Ruffalo is visszatér, akik közül az utóbbi a lent látható első jelenetben menő trükkökkel rendezi le a vele kikezdő nehézfiúkat.

A sequel nagyjából egy évvel az alapfilm eseményei után fog játszódni és a kvartett újabb ügyesen álcázott, Robin Hood-stílusú akciója köré koncentrálódik majd, amely egy technikai csodagyerek, Walter Mabry (Daniel Radcliffe) feltűnése és rejtélyes tevékenysége miatt fog veszélybe kerülni. A hónap elején megjelent második előzetes alapján úgy tűnik, Mabry meg akarja majd bízni a négyest egy olyan feladattal, amelyet nem szívesen vállalnak el.

A lenti második jelentben feltűnő Lula nevű lányként a Lovasokhoz csatlakozó Lizzy Caplan mellékszereplésével közelgő Szemfényvesztők 2 június 9-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik