Kultúra

A tesók az égből támadnak a Tini nindzsa teknőcök 2 új trailerében

Befutott a teknőcös mozi sokadik előzetese, melyben a harcos fivéreknek Bebop és Rocksteady mellett a rettenetes Krang adja fel a leckét.

Közeleg a 2014-es Tini nindzsa teknőcök folytatása: az Elő az árnyékból alcímű sequel, amelyhez a hét elején érkezett valóságos videóáradat után mostanra már a negyedik(!) teljes előzetes is befutott, melyben új snitteket láthatunk a mozi zúzós akcióiból.

A filmben számos új ellenféllel fogják szemben találni magukat a teknőcök, azaz Leonardo (Pete Ploszek), Raffaello (Alan Ritchson), Donatello (Jeremy Howard) és Michelangelo (Noel Fisher), na meg persze a barátnőjük, April O’Neil (Megan Fox). A rossz arcok között feltűnik majd az új Dr. Baxter Stockman (Tyler Perry), továbbá az egyaránt flúgos Rocksteady és Bebop mellett a hatalmas és félelmetes Krang is, akivel/amivel az új trailer alapján erősen meg is fog gyűlni a tesók baja. Mindemellett szövetségesként a vagány Casey Jones is bemutatkozik majd, akit A zöld íjász (Arrow) főszerepét játszó Stephen Amell alakít.

A 2014-es Earth to Eco című sci-fi után a második nagyjátékfilmjét dirigáló Dave Green rendezésében készülő Tini nindzsa teknőcök 2 június 2-án érkezik meg a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik