Kultúra

Megvan a Szívek szállodája folytatásának címe

Plusz megérkezett az első hivatalos poszter is a Netflix égisze alatt készülő produkcióhoz.

Október óta tudjuk, hogy visszatér a Szívek szállodája, melynek folytatását a már hazánkban is hódító Netflix készíti. A négy darab kilencven perces filmből álló minisorozatnak ezidáig nem lehetett tudni a hivatalos címét, azonban hála a minap Ellen DeGeneres showjában vendégeskedő Lauren Graham színésznőnek, a műsorban kiderült, hogy a produkció a Gilmore Girls: A Year in the Life (magyarul kb. Szívek szállodája: Egy év az életben) keresztséget kapta, sőt: már az epizódok címei is megvannak, amelyek stílusosan az évszakok nevei lesznek.

A cím leleplezése mellett megérkezett az új széria első posztere is, amelyen egy a Gilmore névben szereplő “more” (több) szócskára épülő ötletes szójátékot olvashatunk:

Élj többet. Nevess többet. Egyél többet. Beszélj többet. Gilmore.

Netflix
Netflix

A Lorelai és Rory szerepében visszatérő Graham és Alexis Bledel mellett az eredeti szereplőgárdából Scott Patterson (Luke Danes), Kelly Bishop (Emily Gilmore), Sean Gunn (Kirk Gleason), Milo Ventimiglia (Jess Mariano), Jared Padalecki (Dean Forester) és Keiko Agena (Lane Kim) is benne lesz a filmekben. Az új Szívek szállodája várhatóan az év második felében fog megérkezni a Netflix oldalára.

Forrás: IMDb, TV Line

Ajánlott videó

Olvasói sztorik