Kultúra

Daniel Craig leszámolt a James Bond-filmekkel

A színész visszautasította a következő 007-es akciómozi főszerepét, amelyért nem akármilyen gázsit ajánlottak neki.

Kezd unalmassá válni, mindazonáltal hivatalosan még mindig nem zárult le a “Vajon Daniel Craig marad-e James Bond vagy sem?” című huzavona, amely immár vagy egy éve tart. A legújabb fejleményt a Daily Mail szolgáltatta, melynek munkatársai úgy értesültek, Craig a napokban azzal nyomatékosította lelépési szándékát, hogy visszautasította a 007-es filmes jogait birtokló MGM stúdió potom 68 millió fontos (kb. 27 milliárd forintos) fizetési ajánlatát, amellyel arra akarták rávenni, hogy vállaljon be még két filmet.

Magyarán nagyon úgy fest, hogy a korábbi híresztelések sem voltak kacsák és a 48 éves színészt immáron semmivel sem lehet rábírni arra, hogy visszatérjen a szerepben, amelyből négy filmet (és a 007 Spectre bukását) követően érthetően marhára elege van.

Mindeközben a Daily Mail arról is beszámol, hogy “a biztonság kedvéért” az MGM és a Bond-szériát futtató Eon Productions fejesei már tényleg elkezdték keresni Craig utódját, aki jelenleg úgy fest, hogy a Marvel-mozik Lokijaként befutott, majd az elmúlt években a tehetségét számos különböző produkcióban bizonyító Tom Hiddleston lehet.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik