Kultúra

Elle Fanning szexi bestiává változik a Neon démon új előzetesében

A kedvcsinálóban erotikus és véres pillanatokat is láthatunk a modellek világában játszódó horrorból.

Immár a harmadik előzetes jelent meg a Bronsont és a Drive – Gázt! is jegyző Nicolas Winding Refn új alkotásához, a Neon démonhoz, amely egyike a jelenleg is zajló 69. cannes-i filmfesztiválon bemutatkozó és az Arany Pálmára esélyes húsz produkciónak.

A Neon démon a fiatal Jesse (Elle Fanning) története lesz, aki feltörekvő modellként Los Angelesbe költözik, ahol aztán a profik világába csöppenve megtapasztalja, hogy milyen az, amikor az irigy és mindenre elszánt riválisnői akár a végsőkig is elmennek annak érdekében, hogy kicsinálják a hozzá hasonló hamvas reménységeket. Igen ám, csakhogy rövidesen kiderül, Jesse korántsem olyan elesett és ártatlan, amilyennek első ránézésre tűnt.

Az első osztályú szereplőgárdával forgatott filmben Fanning oldalán Keanu Reeves, Jena Malone, Christina Hendricks, Abbey Lee, Bella Heathcote, Desmond Harrington, Alessandro Nivola és Karl Glusman játsszák a mellékszereplőket. A Cannes-ban debütáló Neon démont a mozikban először Franciaországban fogják majd bemutatni, június 8-án.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik