Kultúra

Látványra elég ütős lesz az Assassin’s Creed-film

Rég volt, hogy gamerek ennyire vártak egy játékadaptációt, de ezúttal kivételesen lehet reménykedni is, hogy jól sikerült darab születik, hiszen Michael Fassbender főszereplésével készül, ráadásul a Macbethet is levezénylő Justin Kurzel rendezésében.

Az Assassin’s Creed filmadaptációja úgy tűnik, a korai játékokhoz hasonlatosan két szálon fut majd, így napjaink mellett az inkvizíció korabeli Spanyolországban játszódik majd. Ugyan sokan azt remélték, Ezio Auditore történetét meséli majd a film, helyette Callum Lynchet követhetjük, aki egy halálos ítélet végrehajtása után kerül egy titkos laborba, ahol azt a feladatot kapja, hogy bújjon egyik őse bőrébe téren és időn át.

Az Assassin’s Creed név már önmagában garancia, hogy sokan jegyet váltsanak a mozira, de csak remélni tudjuk, az egyébként pazarnak tűnő képi világ izgalmas történettel társul, amiben egyébként a Macbeth másik főszereplője, Marion Cotillard, valamint Jeremy Irons is feltűnik majd. A film december 21-én kerül az amerikai mozikba.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik