Kultúra

Forog az új Farkas-film, ami már tuti korhatáros lesz

A Deadpool sikerének egyik pillérét az utolsó Wolverine-mozi is átveszi. Hugh Jackman erőszakos lesz.

Az eddigi feltételezések megerősítést nyertek, a (vélhetően) utolsó Farkas-film (legalábbis Hugh Jackmannel) R-besorolást kap az Egyesült Államokban, vagyis 17 éven aluliak csak szülői felügyelettel nézhetik majd meg.

Mint emlékezetes, az R-kategóriás Deadpool februárban letarolta a mozipénztárakat, így nem meglepő, hogy a stúdió zöld utat adott a produkció folytatásának, amelynek a forgatókönyvét már írják is, s amit természetesen hasonló szellemben, nyomdafestéket nem tűrő nyelvezettel, politikailag inkorrekt viccekkel, vérrel és szexszel fűszereznek majd. Rögvest azt kezdték pletykálni, hogy nem ez lesz az egyetlen olyan produkció a stúdiótól, amely megpróbál a magasabb korhatár-besorolással újat/jobbat/nagyobbat durrantani, vagyis az utolsó Farkas-film is hasonló szellemben születik majd.

Ezt most maga Simon Kinberg, a film producere vallotta be a Collidernek adott interjújában, amelyben ugyan nem erősítette meg, hogy Patrick Stewart X-Professzorként szerepet kap, de más ínycsiklandozó részleteket elárult:

Nem tudom, mit szabad elmondanom a filmről. Hallottam a pletykákat, hogy Patrick Stewart benne lesz. Abban a filmben, ami a jövőben játszódik majd, s R-besoroású lesz, ahogyan mások is rebesgették korábban. Erőszakos lesz, és leginkább egy westernhez hasonlít majd. Nagyon cool, más jellegű film lesz ez, mint a korábbiak.

Ez az utóbbi néhány félinformáció utalhat arra, hogy igaz lehet egy másik pletyka is, vagyis Mark Millar és Steve McNiven 2008-as képregényének, az Old Man Logan történetét dolgozhatják fel, amelyben Rozsomák egy disztópikus, darabokra szakadt jövőben olyan a világot uraló gonosztevőkkel kell, hogy megküzdjön, mint Magneto.

wolverine
Ez a lesifotós kép még februárban készült, akkor még csak találgatni lehetett, hogy igaz-e a tartalma, de most már biztos, hogy R-besorolású lesz az utolsó Farkas-mozi

Hogy Sir Ian McKellen visszatér-e, arról nincs információ, de az biztos, hogy A Narcos című bűnügyi és drámasorozatból, továbbá A harag tüze, a Holtodiglan és az Éjszakai hajsza című filmekből is ismert Boyd Holbrook fogja játszani a negatív hőst a Hugh Jackman főszereplésével készülő folytatásban, sőt, a Vészhelyzettel befutott Benton doki, vagyis Eriq La Salle is csatlakozott a stábhoz.

A 2013-as Farkas után ismét James Mangold rendezésében készülő trilógiazárót 2017. március 3-án mutatják be az amerikai mozik.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik