Kultúra

Nagy a hangulat a Halálos iramban 8 forgatásán – videó

Ezt mutatja be az akciómozi Kubában zajló munkálatairól megjelent új kisfilm.

Nemrégiben megkezdődtek a Halálos iramban 8 munkálatai, amelyek jelenleg Kuba fővárosában, Havannában zajlanak. A helyszínről eddig már érkezett előbb egy ütős forgatási videó, majd pedig egy kevésbé látványos, de mindenképpen érdekes filmecske is, amelyet a franchise első embere, Vin Diesel osztott meg a Facebookján.

Az aktuális videó is a közösségi oldalon jelent meg: a Halálos iramban-széria hivatalos oldalán. A mozgalmas és bulis kisfilmben Dominic Toretto megformálója mellett a filmekben Letty karakterét játszó Michelle Rodriguez és a mozit dirigáló F. Gary Gray is felbukkan és néhány autós jelenet felvételéből is ízelítőt kapunk.

A verdás széria nyolcadik installációjában Diesel és Rodriguez mellett a Jordana Brewster, Tyrese Gibson és Chris “Ludacris” Bridges alkotta alapcsapat is visszatér, továbbá Dwayne Johnson, Jason Statham, Lucas Black, Elsa Pataky és Kurt Russell is megint előkerül majd, míg a két új mellékszereplőt az Oscar-díjas Charlize Theron és az ifjú Scott Eastwood játssza. A Halálos iramban 8 2017. április 14-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Facebook via Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik