Kultúra

Irtó mókás lesz Ryan Gosling és Russell Crowe közös mozija

Megérkezett a Rendes fickók végső előzetese, amelyben ezúttal is a gyakorta bénázó, sikítozó és a vér láttán még el is ájuló Gosling a legviccesebb.

Egy héttel ezelőtt jelent meg a Rendes fickók (The Nice Guys) eddigi legkirályabb kedvcsinálója: a VHS-korszakot idéző retro előzetes, amely után már úgy tűnt, nem lehet még lazább és még vagányabb promót készíteni a mozihoz. Azonban a Warner Bros. produkciója annyira klassz alapanyaggal szolgál, hogy abból simán összehozták még a lent látható utolsó trailert, amely nemcsak hosszabb, de szórakoztatóbb is az előzőeknél.

Az akció- és krimivígjáték főhősei a fizetett verőlegény Jackson Healy (Russell Crowe) és a simlis magánkopó Holland March (Ryan Gosling) lesznek, akik az 1977-ben Los Angeles városában játszódó cselekményben úgy ismerkednek össze, hogy aktuális megbízója kérésére Healy egy nap felkeresi otthonában March-ot, akivel aztán “eltársalog” kicsit, miközben eltöri néhány csontját. A March számára nem túl kellemes találkozásuk ellenére rövidesen közösen kezdenek el nyomozni egy gazdag nő lányának eltűnése ügyében, melynek során csupa meredek és fenemód szórakoztató szituációba keverednek.

A filmben Crowe és Gosling oldalán Kim Basinger, Keith David, Matt Bomer, Beau Knapp, Angourie Rice és Margaret Qualley játssza a mellékszereplőket. A Shane Black rendezésében készülő Rendes fickók május 26-án fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik