Kultúra

Itt az első jelmezes kép az új Power Rangers csapatáról

Az új banda kicsit menőbben fog kinézni, mint a régiek.

Jelenleg már javában forog a ’90-es években a tévéképernyőkön megismert Power Rangers mozis rebootja, amelynek munkálatairól nemrégiben megérkeztek az első képek, csakhogy azok még nem a főszereplőket, hanem az Elizabeth Banks által megformált gonosz Rita Repulsát ábrázolták. Az új rangerek csapatáról eddig csupán egy őket civilben reprezentáló felvétel jelent meg, ennélfogva nem lehetett tudni, milyen dizájnváltáson estek át a tévésorozat banális kosztümjei (fent a képen), mígnem most az Entertainment Weekly jóvoltából megjelent a társaságot jelmezben ábrázoló első fotó, íme:

Entertainment Weekly
Entertainment Weekly

A régieknél kétségtelenül menőbb, ugyanakkor bizonyos fokig még mindig éppoly bugyuta stílusú maskarákba bújva a filmben Naomi Scott (Rózsaszín Ranger), RJ Cyler (Kék Ranger), Dacre Montgomery (Vörös Ranger), Ludi Lin (Fekete Ranger) és Becky G (Sárga Ranger) fogják játszani a fiatal harcosokat.

A Power Rangers szériáját több mint húsz évvel ezelőtt kitaláló Haim Saban produceri bábáskodásával és a 2015-ös Az Almanach-projekt című sci-fi után a második mozifilmjét dirigáló Dean Israelite rendezésében készülő Saban’s Power Rangers 2017. március 24-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik