Kultúra

Halász Judit, Péterfy Bori, a 30Y és Demjén Rózsi Óbudán

És még sokan mások.

Halász Judit, Péterfy Bori & Love Band, Ivan & The Parazol, a 30Y, a Hiperkarma, Middlemist Red, a Kéknyúl Hammond Band, az Anna & The Barbies és Demjén Ferenc – néhány név azok közül, akik május 6-án és 7-én szórakoztatják a közönséget Óbuda, Csillaghegy és Békásmegyer különböző helyszínein.

Óbuda Napján,

május 7-én, sőt már az előestéjén, május 6-án is rengeteg ingyenes program várja a látogatókat a III. kerületben. A rendezvény fő színtere a Fő tér és környéke, a Szentlélek tér, a Zichy-kastély udvara, valamint a Kobuci kert.

Pénteken este a Szentlélek téren Budapest Voices és a Péterfy Bori & Love Band koncert lesz, szombaton az Ivan & The Parazol, a 30Y és a Hiperkarma (fotónkon) lép fel.

Fotó: Bende Csaba
Fotó: Bende Csaba

A Szentlélek téren szombat reggel 10-kor Halász Judit várja a gyerekeket, a Kobuci kertben pedig kora délutántól ingyenes koncertek lesznek: fellép a Jazzybirds, a Middlemist Red és a Kéknyúl Hammond Band. Csillaghegyen szombat este Demjén Ferenc lép színpadra.

A kerület múzeumainak többsége Óbuda Napján ingyenesen látogatható, így többek között az Óbudai Múzeum, a Kassák Múzeum, az Aquincumi Múzeum, a Budapest Galéria, a Budapest Galéria Varga Imre Gyűjteménye, az Óbudai Platán Könyvtár helytörténeti fotókiállítása és a Kiscelli Múzeum.

További információ az obudanapja.hu oldalon.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik