Kultúra

Eldőlt: ő lesz az új Han Solo

Harrison Ford örökébe lépve Alden Ehrenreich játszhatja a legendás csempész szerepét.

Néhány hete még pusztán pletyka volt, azonban immár biztos, hogy a közel féléves keresgélést és castingolást követően Alden Ehrenreich vált a Walt Disney és a Lucasfilm favoritjává, azaz ő kapja a főszerepet a Han Solo spinoffban – jelenti a The Wrap. Ehrenreich befutóvá válása nagy meglepetés, hiszen a színész neve hónapokon keresztül fel sem merült jelöltként, mígnem márciusban váratlanul bekerült a top 3-ba és azóta számított komoly esélyesnek.

A 27 éves színész eddig olyan alkotásokban tűnt fel, mint a Vonzások, a Lenyűgöző teremtmények, a Blue Jasmin és az Ave, Cézár!, amelyben például többször is ellopta a show-t a hollywoodi nagyágyúk elől. Noha az elvált, hogy Ehrenreich játszhatja a film főszerepét, ezt leszámítva továbbra is csupán annyit tudni a Han Solo fiatalkori kalandjairól szóló moziról, hogy a sztoriját A Birodalom visszavág, A Jedi visszatér és Az ébredő Erő forgatókönyvét is társíró Lawrence Kasdan és a fia, Jon Kasdan dolgozza ki és a fiatal Chewbaccát is megismerhetjük majd benne.

A 21 Jump Street – A kopasz osztag, a 22 Jump Street – A túlkoros osztag, illetve A Lego-kaland című filmeket is közösen jegyző Phil LordChristopher Miller páros rendezésében készülő produkció forgatása az év második felében, vagy 2017 elején kezdődhet és a kész film 2018. május 25-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik