Kultúra

Benton doki is benne lesz az új Farkas-moziban

A Vészhelyzettel befutott Eriq La Salle csatlakozott a Hugh Jackman főszereplésével készülő Farkas 3 szereplőgárdájához.

Elkezdett alakulni az egyelőre csak Farkas 3-ként emlegetett produkció társulata, melyet az antihőst utoljára megformáló Hugh Jackman és a film gonoszának szerepére leigazolt Boyd Holbrook, továbbá Stephen Merchant és a korábbi X-Men mozikban X professzort alakító Sir Patrick Stewart mellett immár Eriq La Salle is erősít – adta hírül a Variety.

La Selle leszerződése több szempontból is érdekes, ugyanis a Vészhelyzet Dr. Peter Bentonjaként ismertté vált színésznek a harmadik Farkas-mozi nemcsak az első szuperhősös filmje lesz, de a 2006-os Meghalsz Johnny! óta az első mozifilmje is, merthogy az elmúlt tíz évben kizárólag tévésorozatokban játszott. Azt jelenleg még nem tudni, hogy az 53 éves színész konkrétan kit fog alakítani a mutánsmoziban.

A 2013-as Farkas után ismét James Mangold rendezésében készülő Farkas 3 a 20th Century Fox ütemezése szerint 2017. március 3-án fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik