Kultúra

Szinkronnal is irtó flúgos a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres új trailere

Magyarul beszélő előzetest kapott Zac Efronék csajozós mozija, amelyben két ütődött fivér két nagyon laza leányzóval fog összejönni.

A korábban számos rövid- és tévéfilmet levezénylő Jake Szymanski rendezi a Mike és Dave esküvőhöz csajt keres című vígjátékot, amely a műfajban egyre feljebb kapaszkodó Zac Efron és a Modern családból is ismert Adam DeVine közös ökörsége lesz.

A történetben Efron és DeVine a tehetős Stangle család fiacskáit: Dave-et és Mike-ot fogják alakítani, akikkel a szüleiknek és a rokonságnak is az a legnagyobb baja, hogy infantilis szinglikként minden családi murit tönkretesznek. Ezért aztán a tesók megkapják őseiktől az ukázt, hogy legyenek szívesek becsajozni végre, amelyhez egy tévés interjún keresztül keresnek maguknak áldozatokat. Látva őket a műsorban a lepukkant körülmények között élő és csóró Alice (Anna Kendrick) és Tatiana (Aburey Plaza) párosa belelkesül és elhatározzák, hogy megszerzik maguknak a két jómódú srácot. Tatiana látványos utcai akciójával sikerül is felhívniuk magukra a tesók figyelmét, amelyből aztán egyre durvább randizgatás kerekedik és a srácok lassan rájönnek, hogy elég sok a macera a két csajjal.

A Stephen Root, Stephanie Faracy és Branscombe Richmond mellékszereplésével forgatott Mike és Dave esküvőhöz csajt keres július 7-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik