Kultúra

Bérgyilkosos komédiában játszhat Arnold Schwarzenegger

Az akciólegenda lehet a főszereplője a Why We’re Killing Gunther című filmnek, amely egy a riválisai célpontjává váló mestergyilkosról fog szólni.

Közel áll hozzá Arnold Schwarzenegger, hogy leszerződjön a Why We’re Killing Gunther (Miért öljük meg Günthert) című akcióvígjátékra, amelyben ő játszhatja majd a címben is emlegetett főszereplőt – számol be róla a The Hollywood Reporter.

A Taran Killam forgatókönyvéből és rendezésében készülő produkció a világ legjobb bérgyilkosáról: a nagyképű Güntherről fog szólni, aki egy napon néhány riválisa célkeresztjébe kerül, ezért elkezd utána járni, hogy mégis ki és miért akarja eltenni láb alól. Mindeközben az őt levadászni szándékozók mindent megtesznek a kiiktatása érdekében, azonban Günther akkora ász, hogy egy lépéssel mindig a többiek előtt jár.

A 68 éves testépítőből-lett-színészből-lett-kormányzóból-lett-színész mellett már biztosan Taran Killam hitvese: az Így jártam anyátokkal Robinjaként befutott és a Marvel-filmekben is rendre feltűnő Cobie Smulders lesz a produkció női főszereplője. A mellékszereplőket Bobby Moynihan, Kumail Nanjiani és Randall Park fogják játszani.

A Why We’re Killing Gunther forgatása már a nyáron kezdetét veheti majd.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik