Kultúra

Itt vannak az első képek A szökés forgatásáról

Készül a nagy sikerű sorozat folytatása, amelynek munkálatairól elkezdtek szivárogni a színészeket ábrázoló fotók.

A Fox Television hálózata még augusztusban jelentette be, hogy egy tízrészes minisorozat formájában újramelegítik a 2000-es évek végén négy szezont megélt A szökés (Prison Break) című népszerű akció- és drámasorozatot. Ezt követően sokáig nem érkezett hír a produkció háza tájáról, mígnem márciusban kiderült, hogy a sorozatból kik fognak biztosan visszatérni a folytatásban, amelynek aztán nemrégiben meg is kezdődött a forgatása.

A munkálatok helyszínéről mostanra megérkeztek az első képek, amelyeket a szereplőgárda tagjai osztottak meg magukról a Twitteren. A képeken Rockmond Dunbar (Benjamin Miles Franklin, avagy C-Note / Golyófej) és Robert Knepper (Theodore “Zsebes” Bagwell) együtt, Dominic Purcell (Lincoln Burrows) az egyik producerrel a háta mögött, Sarah Wayne Callies (Dr. Sara Tancredi) épp munka közben és a széria első emberét, Michael Scofieldet alakító Wentworth Miller látható, utóbbi a stúdióban ücsörögve.

Az új A szökés premierje jelenleg még nem ismert, mindazonáltal a Fox várhatóan vagy az év második felében, vagy 2017 elején tervezi műsorra tűzni az első epizódokat.

Forrás: Twitter

Ajánlott videó

Olvasói sztorik