Kultúra

Leállították Az útvesztő 3 forgatását

A produkció munkálatait a főhőst alakító Dylan O’Brien balesete miatt nem folytatják.

Másfél hónappal Dylan O’Brien forgatási balesete után a 20th Century Fox stúdió most hivatalos közleményben jelentette be, hogy bizonytalan időre leállítják Az útvesztő filmszéria Halálkúra alcímű harmadik részének forgatását. A döntés hátterében az áll, hogy O’Brien hiányában nem haladnak a munkálatokkal, merthogy a fiatal színészre a legtöbb jelenet felvételénél szükség lenne.

Mindeközben a március közepén egy akciójelenet forgatása közben megsérült Dylan O’Brien felépülése állítólag jól halad és a 24 éves színész várhatóan pár hét múlva már vissza is térhet majd dolgozni. O’Brien lábadozásáról a franchise egyik mellékszereplőjét alakító Giancarlo Esposito nyilatkozott nemrégiben az E! Online-nak:

Dylan kemény srác. Úgy gondolom, a balesetének szemtanúi közül sokan azt hihették, nagyobb lesz a baj… Csakhogy ő egy igazi túlélő. Nagyon jó az attitűdje, amely a felépülésben is segíti, úgyhogy szerintem hamarosan újra munkába is fog állni.

A Wes Ball rendezésében készülő Halálkúrát eredetileg 2017. február 17-én tervezte bemutatni a 20th Century Fox, azonban O’Brien balesetének és a leállásnak köszönhetően immár biztosan több hónapot is csúszni fog a premier.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik