Kultúra

Itt az első kép az új Alien-moziból

A Ridley Scott rendezésében készülő Alien: Covenant a Prometheus folytatása lesz.

Jelenleg már forog is az Alien: Covenant című sci-fi horror, amely a négyszeres Oscar-jelölt Ridley Scott soron következő mozija lesz. Ezidáig a produkcióval kapcsolatos utolsó infó az volt, hogy a Prometheus főszerepét játszó Noomi Rapace mégsem fog visszatérni az új installációban, mígnem most megérkezett az első kép a filmhez, amely a címadó Covenant nevű hajó jelvényét ábrázolja, nyilván a legénység egyik tagjának egyenruháján.

20th Century Fox
20th Century Fox

Az új fotó mellett mostanra szépen összeállt az Alien: Covenant színészgárdája, amelyet a David nevű androidot ismét megformáló Michael Fassbender mellett Katherine Waterston, Danny McBride, Billy Crudup, Demián Bichir, Amy Seimetz, Carmen Ejogo, Alexander England, Jussie Smolett, Benjamin Rigby és Callie Hernandez alkot.

A 20th Century Fox által korábban vázolt szinopszis szerint az Alien Covenant a címadó űrhajó felfedező útjának története lesz. A filmben a Covenant legénysége megérkezik majd egy még feltérképezetlen bolygóra, amelyről aztán kiderül, hogy roppant veszélyes világ. Ennek a planétának lesz az egyetlen emberszabású lakója David, a végzetes Prometheus-expedíció szintetikus tagja. A produkció 2017 augusztusában kerül majd a mozikba.

Forrás: Coming Soon

Ajánlott videó

Olvasói sztorik