Kultúra

Vilmos és Harry herceg is szerepet kapott a Star Wars 8-ban

Kiderült, hogy az aranyifjak a múltkor nemcsak körbenéztek a nyolcadik epizód forgatásán, de utóbb még a filmbe is bekerültek.

Már egy héttel ezelőtt is fenemód irigyeltük Vilmos és Harry herceget, amiért megengedhették maguknak, hogy elugorjanak a londoni Pinewood stúdióba és szétnézzenek a Star Wars VIII forgatásán, mostantól viszont még jobban irigyeljük őket, ugyanis a Daily Mail értesülései alapján végül a film egyik jelenetében is szerepet kaptak.

A brit lap forrásának beszámolója szerint a királyi család fiai rohamosztagosokként fognak feltűnni a nyolcadik epizódban, ráadásul annak is az egyik olyan szcénájában, amelyben Daisy Ridley és John Boyega mellett Benicio Del Toro is játszik:

A hercegek teljesen beöltöztek rohamosztagosnak és részt vettek annak a jelenetnek forgatásán, amelyben Rey és Finn párosa beszivárog egy titkos bázisra. A jelenetben a lázadó szereplők éppen egy liftben láthatóak együtt Benicio Del Toro karakterével, amikor megjelenik egy csapat rohamosztagos, akik között ott van Vilmos és Harry.

Magyarán a Star Wars: Az ébredő Erő meglepetés cameójaként rohamosztagost alakító Daniel Craig után a hercegek is az Első Rend katonáiként lesznek láthatóak a következő részben, jóllehet Craiggel ellentétben az ő esetükben nem tűnik túl valószínűnek, hogy szövegük is lesz. Akárhogy is, az már most biztos, hogy a Rian Johnson rendezésében készülő Star Wars VIII 2017. december 15-én fog a mozikba kerülni.

Forrás: Daily Mail via The Guardian

Ajánlott videó

Olvasói sztorik