Kultúra

Szinkronosan is nagyon üt az Öngyilkos osztag új trailere

Elkészült az akciómozi új előzetesének magyar változata, amelyben még mindig a Harley Quinnt alakító Margot Robbie a legvagányabb.

Hála a januárban a világhálót meghódító szenzációs második előzetesnek, a David Ayer rendezésében készülő Suicide Squad – Öngyilkos osztag rövid időn belül igencsak váróssá vált és erre az április elején kiadott harmadik trailer, illetve a lent látható szinkronizált verziója is csak rátett egy lapáttal, jóllehet ennek az aláfestő zenéi távolról sem olyan ütősek, mint amilyen a “Bohemian Rhapsody” tudott lenni az előzőben.

Az év egyik legkattantabb mozijának ígérkező produkcióban Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Cara Delevingne (Enchantress), Adam Beach (Slipknot) és Karen Fukuhara (Katana) őrültebbnél őrültebb arcokat fognak játszani, miközben bemutatkozik majd a Jared Leto-féle új Joker is, aki ritka elmebeteg lesz. Mellettük még Ben Affleck Batmanje is elő fog kerülni – a trailerben futólag őt is láthatjuk. Az Öngyilkos osztag augusztus 5-én debütál az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik