Kultúra

A tél katonája Pókemberrel bunyózik az Amerika Kapitány 3 új promójában

Itt van a Polgárháború kis milliomodik tévészpotja, amelyben a Tom Holland alakította új Pókember viszi a prímet.

Neked fém karod van? Ez király, haver!

– mondja Pókember (Tom Holland) Bucky Barnes-nak, vagyis A tél katonájának (Sebastian Stan) a lent látható sokadik (szám szerint már a harmincadik) tv-szpotban, amely az Amerika Kapitány: Polgárháború népszerűsítése végett érkezett. Pókarc poénos beszólása mellett jól láthatóan az ereje is sokkolja szegény Bucky-t, aki egy pillanatra egészen elcsodálkozik azon, hogy a maskarás srác csakúgy megállította az ő karját ütés közben.

A filmben Steve Rogers (Chris Evans) és a második világégés óta lelketlen gyilkológéppé vált Bucky újra egymásra találnak majd, azonban ez és a Kapitány ellenőrzés nélküli hősködős tevékenysége nagyon nem fog tetszeni a szuperhősök regisztrációját támogató Tony Starknak (Robert Downey Jr.), amelyből aztán olyan komoly konfliktus kerekedik, hogy a Bosszúállók csapatát erősítő hősök két táborra szakadnak, és egymás ellen fordulnak.

A videóban is idézett pozitív külföldi kritikák alapján a filmet nagyon összerakó Anthony és Joe Russo rendezte Polgárháború május 5-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik