Kultúra

Elképesztő a pusztítás A függetlenség napja 2 új trailerében

Megjelent a Feltámadás alcímű sequel második előzetese, amelyben az űrlények a fél világot a földdel teszik egyenlővé.

Már az utómunkálatokat tapossa az 1996-os ufóinváziós sci-fi folytatása, amely itthon A függetlenség napja: Feltámadás címen fog futni. A Roland Emmerich rendezésében készülő mozihoz decemberben már megjelent a vészjósló első előzetes, illetve nem sokra rá azt is megtudhattuk, mi történt Will Smith karakterével, mígnem most befutott a második teljes előzetes, amelyet elnézve a sequel látványvilága durván rendben lesz.

Miután az alapfilm esetében sem volt az, úgy a cselekmény természetesen ezúttal sem lesz túl bonyolult: dióhéjban arról fog szólni a mozi, hogy húsz évvel a nagy inváziót követően az undok földönkívüliek visszajönnek, hogy megtorolják az első hullámban odaveszett társaik halálát és most már végre úgy istenigazából letarolják a bolygónkat.

A függetlenség napja társulatából visszatérő Jeff Goldblum, Bill Pullman, Judd Hirsch, Vivica A. Fox és Brent Spiner mellett Liam Hemsworth, Charlotte Gainsbourg, Maika Monroe, William Fichtner, Joey King és Sela Ward játsszák a fontosabb szereplőket A függetlenség napja 2-ben, amely június 24-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik