Kultúra

A lány a vonaton filmen is működni fog

Megjelent a sikerregény filmadaptációjának első előzetese, amely egy meglehetősen borzongató thrillert ígér.

Paula Hawkins brit írónő tavaly kiadott, majd csakhamar nemzetközi bestsellerré vált regényének filmváltozataként készül A lány a vonaton (The Girl on the Train) című pszichológiai thriller, amelyet a Csúnyán szép az élet és A segítség című filmeket is jegyző Tate Taylor rendez. A produkcióhoz most megérkezett az első előzetes, amely alapján az adaptáció a könyvhöz hűen igencsak feszkósnak ígérkezik.

A lány a vonaton főhőse az elvált és alkoholproblémákkal küzdő Rachel Watson (Emily Blunt), aki vonatozva minden nap ugyanazt az utat teszi meg munkába menet és vissza, amely során gyakorta lát egy idillikusnak tűnő életű párocskát, akiket magában csak Jessnek (Haley Bennett) és Jasonnek (Luke Evans) nevez. Egyik nap aztán a szerelmeseket fürkészve valami félelmetes dolognak lesz a szemtanúja, ráadásul a következő reggel másnaposan, a testén sebekkel ébred fel, miközben fogalma sincs arról, mi történhetett vele. Mindez aztán olyan események sorozatát indítja el, melyek következtében Rachel még az önnön épelméjűségében is kételkedni kezd.

Az adaptációban a Golden Globe-díjas Blunt, illetve Bennett és Evans mellett Rebecca Ferguson, Justin Theroux, Allison Janney, Édgar Ramirez, Lisa Kudrow és Laura Prepon játssza a mellékszereplőket. A lány a vonaton október 7-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik