Kultúra

Itt vannak az első képek Iron Fistről

Ugyan még nem spandexben, csak civilben, de már vannak fotók a Netflix újabb képregény-adaptációjának főhőséről.

Februárban lett teljes a The Defenders, vagyis a Védelmezők csapata, amikor kiderült, Charlie Cox (Fenegyerek), Krysten Ritter (Jessica Jones) és Mike Colter (Luke Cage) után Finn Jones is beszáll a Netflix sorozathősei közé, mint Iron Fist (a magyar keresztségben Vasököl). A Trónok harcában Loras Tyrellt alakító 27 éves brit főszereplésével készülő sorozat talán még idén útjára indul majd, bár eddig csak a Luke Cage-széria szeptemberi érkeztét jelentette be hivatalosan a Netflix.

http://delevingned.tumblr.com/post/143025486926/finn-jones-on-the-set-of-iron-fist-in-nyc

A napokban kezdődött forgatásról csak néhány fotó érkezett, amin Finn Jones az utcán, mezítláb sétál (szökell, ugrál stb.), de feltűnik a Jessica Stroup által alakított Joy Meachum is.

Vasököl története a képregényes kánon szerint a következő: a valójában Daniel Rand nevet viselő karakter kilencéves korában, a Himalájában elveszítette a szüleit, miután az apját a barátjának hitt üzlettársa gyilkolta meg, az anyja pedig farkasok áldozta lett, miközben a fiát védelmezte. Az árván marad ifjút ezután a legendás elrejtett város, K’un-Lun uralkodója, Yü-Ti fogadta be. Tíz évet töltött K’un-Lun falai között, ahol elsajátította a város speciális kung fu harcművészetének titkait és végül Vasököllé, az “élő fegyverré” vált. A sorozat várhatóan azzal a felütéssel indul majd, hogy Rand egy nap visszatér szülővárosába, New Yorkba, hogy ott aztán puszta kézzel (értitek) számoljon le apja gyilkosával és az utcákat uraló alvilági alakokkal.

Iron-fist1 Iron-fist2 Iron-fist3 Iron-fist4 Iron-fist5 Iron-fist6

Forrás és fotók: Just Jared

Ajánlott videó

Olvasói sztorik