Kultúra

Pompás képek jelentek meg Woody Allen új vígjátékából

A felvételek végre ízelítőt adnak az 1930-as években játszódó Café Society hangulatából.

Még március végén derült ki, hogy az utánozhatatlan Woody Allen Café Society című legújabb filmje fogja nyitni május 11-én az idei cannes-i filmfesztivált, amelynek történetében ez a harmadik alkalom, hogy a mester egyik művét választották a seregszemle nyitófilmjévé. A bejelentés óta nem érkezett hír a produkcióról, amelyhez előzetes ugyan még mindig nincsen, de mostantól legalább akad néhány fotó, melyek egy roppant hangulatos filmet ígérnek.

A Café Society egy az 1930-as években játszódó romantikus vígjáték lesz, amelynek hőse a fiatal forgatókönyvíró, James (Jesse Eisenberg), aki az álmai valóra váltása végett Hollywoodba érkezik, csakhogy ott aztán megismerkedik a vonzó Theresával (Kristen Stewart) és a kettejük között kibontakozó szerelem teljesen megváltoztatja az életét.

A lent látható képeken a két főszereplő mellett a remek színészgárdából Steve Carell és Blake Lively is előkerül. Mellettük Parker Posey, Corey Stoll, Paul Schneider, Anna Camp és Judy Davis játszik még a filmben, amely a cannes-i filmfesztivált követően augusztus 12-én fog az amerikai mozikba kerülni.

Galéria
Gravier Productions
Forrás: The Filmstage

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik