Kultúra

Szexi és bizarr a Neon démon új trailere

Ütős teasert kapott a különleges horror, amelyben a modellek veszélyes világába csöppenő Elle Fanning fog csúnya dolgokat művelni.

Alig pár nappal az első előzetes után mostanra meg is érkezett a második teaser trailer a Bronson és a Drive – Gázt! című filmeket is jegyző Nicolas Winding Refn Neon démon című új alkotásához, amelyről csütörtökön kiderült, hogy egyike az idei cannes-i filmfesztiválon az Arany Pálmára esélyes húsz produkciónak.

Az egyelőre csak nagyvonalakban ismert cselekményű film a fiatal és ártatlan Jesse (Elle Fanning) története lesz, aki feltörekvő modellként Los Angelesbe költözik, ahol aztán a profik világába csöppenve megtapasztalja, hogy milyen az, amikor az irigy és mindenre elszánt riválisnői akár a végsőkig is elmennek annak érdekében, hogy kicsinálják a hozzá hasonló hamvas reménységeket. Igen ám, csakhogy hamarosan kiderül, Jesse mégsem olyan elesett és ártatlan, amilyennek első ránézésre tűnik.

Az első osztályú szereplőgárdával forgatott filmben Fanning oldalán Keanu Reeves, Jena Malone, Christina Hendricks, Abbey Lee, Bella Heathcote, Desmond Harrington, Alessandro Nivola és Karl Glusman játsszák a mellékszereplőket. A Cannes-ban debütáló Neon démont a mozikban először Franciaországban fogják majd bemutatni, június 8-án.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik