Kultúra

Meghökkentően brutális a Zöld szoba legújabb előzetese

Korhatáros kedvcsináló érkezett a thrilleréhez, amelyben egy fiatalokból álló rockbandát Patrick Stewart neonáci csoportja fogja sanyargatni.

Megjelent a harmadik előzetes a mindeddig inkább csak különösnek ígérkező Zöld szoba című thrillerhez, amely az új trailer alapján immár a napnál is világosabb, hogy valójában igencsak könyörtelen és felkavaró lesz.

A Gyilkos mulatság és a Blue Ruin című filmeket jegyző Jeremy Saulnier írta és rendezte alkotásban a Star Trek: Az új nemzedék Picard kapitányaként és az X-Men mozik X professzoraként legendássá vált Patrick Stewart formálja meg a negatív főhőst, aki egy Darcy nevű nagyon sötét és nagyon elvetemült figura lesz. A cselekmény egy fiatal arcokból álló rockbandára fog fókuszálni, melynek tagjait az egyik haknijukat követően egy motelben csapdába ejt a Darcy vezette neonácik bandája, természetesen azzal a célkitűzéssel, hogy eltegyék őket láb alól. A fiatalok viszont összeszedik a bátorságukat és szembeszállva fogva tartóikkal megpróbálnak lelépni, amelyből durvábbnál durvább szituációk kerekednek.

Az áldozatokat Anton Yelchin, Imogen Poots, Alia Shawkat, Joe Cole és Callum Turner alakítják a Zöld szobában, amely április 15-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik