Kultúra

Batmannek meggyűlik a baja Jokerrel A gyilkos tréfa trailerében

Itt van az első előzetes a legendás képregényen alapuló animációs filmhez, amelyben Kevin Conroy és Mark Hamill szólaltatja meg a két ősellenséget.

Alan Moore 1988-ban megjelent Batman: A gyilkos tréfa (Batman: The Killing Joke) című képregényét dolgozza fel a Warner Bros. egész estés animációs filmje, amelyhez most megérkezett az első előzetes. A Sam Liu rendezésében készülő produkció nemcsak az alapjául szolgáló füzet, de a karaktereket megszólaltató színészgárda miatt is különleges lesz, ugyanis a készítőknek sikerült újra összeboronálniuk az 1992-1995 között futott kultikus Batman rajzfilmsorozat két nagyágyúját, így a denevérembernek ismét Kevin Conroy, a Jokernek pedig újfent Mark Hamill lesz a hangja.

Az előzetes mellett egy érdekes kisfilm is megjelent az alkotáshoz, melyben a készítők is mesélnek a produkcióról, illetve röviden a hangjukat kölcsönző színészeket is láthatjuk és hallhatjuk munka közben. Az egyfelől roppant ígéretes, másfelől a képi világával kétségtelenül a rajzfilmsorozatot idéző Batman: A gyilkos tréfa világszerte DVD-én és Blu-rayen fog megjelenni valamikor a nyár végén.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik