Kultúra

Észbontóak az orosz szuperhősmozi első videói

A hidegháború idején játszódó Zashchitniki első ránézésre még a hollywoodi produkciókat is kenterbe veri.

Nagy dobásra készül az orosz filmgyártás, ugyanis megjelentek a Zashchitniki (angol címén Guardians, vagyis Őrzők) című hidegháborús szuperhősmozi első kedvcsinálói, amely ezek alapján szenzációsnak ígérkezik.

A több hazai alkotás mellett az Amerikai balhé című krimi-thrillert is jegyző direktor és producer Sarik Andreasyan rendezésében készülő film sztorija egyelőre nem ismert, mindenesetre az már most körvonalazódik, hogy a cselekmény középpontjában egy háromfős szovjet különítmény áll, amelynek tagjai az X-Men mutánsait idéző képességekkel rendelkeznek és persze az a feladatuk, hogy megvédjék a Szovjetuniót a komolyabb fenyegetést jelentő ellenségektől. A hármast egy szexi telekinetikus csaj, egy szélsebesen mozgó kardforgató és egy (stílszerűen) medvévé változó arc alkotja.

A Zashchitnikihez eddig két promóvideó érkezett, ezek egyike a még inkább csak sejtető, de roppant hangulatos teaser trailer, a másik meg egy a kardforgató egyik akcióját bemutató filmklip, amely olyan penge, hogy azon csak álmélkodni lehet. Reméljük, hogy az orosz mozikban 2017. február 23-án debütáló kész film története sem okoz majd csalódást, ha már egyszer látvány és akciók tekintetében ennyire színvonalas lesz.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik