Kultúra

Saját filmet kaphat Hófehérke eltitkolt tesója

A Disney bejelentette, hogy tervbe vették a Rose Red című produkciót, amely a trendnek megfelelően természetesen élőszereplős lesz.

Újabb abszurdumra készül a Walt Disney, ugyanis a stúdió a mai napon beharangozta, hogy folytatva a Demónával és a Hamupipőkével megalapozott élőszereplős-feldolgozásos hullámot, mozifilmet forgatnak Hófehérke nem túl ismert tesójáról, Rózsapirosról (Rose Red), aki a klasszikus mesének a Grimm testvérek által írt változatában jelenik meg.

A Disney koncepciója nagyjából az lesz, hogy ebben a Rose Red munkacímű produkcióban is Hófehérke történetét mesélik el, csakhogy ezúttal Rózsapiros szemszögéből. Miki egérék főnökei már egy forgatókönyvírót is ráállítottak a projektre: ő az egyebek mellett a Universal Pictures élőszereplős agymenését, a Hófehér és a vadászt, illetve A beavatottat és a Tini nindzsa teknőcöket is jegyző Evan Daugherty.

Mostanáig számos külföldi hírportál megírta ezt a szerintünk áprilisi tréfának is beillő hírt, azonban ismerve a Disney telhetetlenségét és nonszensz ötleteit, utóbb azon sem lennénk meglepődve, ha igaz lenne a dolog és valóban beindult volna a Rose Red előkészítése.

Forrás: Coming Soon, Empire, The Hollywood Reporter

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik