Kultúra

Nemcsak jópofa, de ritka hosszú is a Mielőtt megismertelek új előzetese

A filmben a trónok harcás Emilia Clarke cuki ápolónőt fog játszani, aki megismerkedik, majd beleszeret egy különc mozgássérültbe.

Több mint három és félperces kedvcsinálót kapott a 2012-ben megjelent Me Before You című regény alapján készülő azonos című romantikus dráma, melynek forgatókönyvét az alapművet is jegyző Jojo Moyes nevű brit írónő dolgozta ki az adaptációhoz, amely az elsőfilmes Thea Sharrock rendezésében idén tavasszal kerül majd világszerte a mozikba.

A hazánkban majd a Mielőtt megismertelek címen futó film főszereplője a fiatal Louisa Clark (a Trónok harca Daeneryseként befutott Emilia Clarke), aki egy nap elveszíti munkáját és a munkaügyi szolgálaton előadott hosszas válogatást követően elvállalja egy mozgásképtelen férfi gondozását. Miután megjelenik az új munkahelyeként funkcionáló impozáns kúriában, az ápolandó személy családja bemutatja neki az elsőre undoknak tűnő (valójában aranyszívű) William Traynort (Az éhezők viadala-filmek Finnickjeként ismerős Sam Claflin), akivel aztán sejthetjük, hogy miként is fog alakulni a kapcsolata. A Mielőtt megismertelek június 16-án érkezik meg a magyar mozikba.

Ajánlott videó

Nézd meg a legfrissebb cikkeinket a címlapon!
Olvasói sztorik