Kultúra

Daisy Ridley már a Star Wars castingján is megvillantotta tehetségét

Klassz videó került fel a világhálóra, amelyből kiderül, hogy a fiatal színésznő már az első próbafelvételen is bámulatosan játszott.

Valószínűleg a Star Wars: Az ébredő Erő Blu-ray kiadásának egyik extrája lesz a lent látható videó, melyben a rendező-forgatókönyvíró-producer: J.J. Abrams és az egyik társproducer, Michelle Rejwan előbb a castingolás nehézségeiről magyaráz, majd a hetedik epizód és az új trilógia női főszerepét megnyerő Daisy Ridley-ről áradozik nekünk. A valódi érdekesség azonban nem is az ő szövegelésük, hanem a videó végén előkerülő próbafelvétel-részlet, amely a fiatal színésznő castingján készült.

Miként az a videóból kiderül, a 24 éves Ridley-nek a meghallgatáson azt a jelenetet kellett előadnia, amikor Kylo Ren (Adam Driver) az Erő segítségével megpróbál Rey fejében turkálni, csakhogy aztán felismeri, hogy a lány képes ellenállni neki. Az újabban Lara Croft szerepére is esélyes színésznő jól láthatóan szenzációsan teljesített a castingon, hiszen annyira beleélte magát a szituációba, hogy kicsit még sírni is tudott, így aztán nem is csoda, hogy végül számos ismeretlen jelölt közül őt választották ki a szerepre.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik