Kultúra

Sir Kán eléggé félelmetes lesz A dzsungel könyvében

Ezt a Disney élőszereplős feldolgozásából megjelent első filmklip is bizonyítja, melyben a tigris a Mauglit védő farkasokat terrorizálja.

Már korábban is érkeztek ígéretes promók a Jon Favreau rendezésében készülő A dzsungel könyvéhez, azonban a lent látható első filmklip mindent visz. A részletben az Idris Elba hangján megszólaló Sir Kán tart kiselőadást az Akela (Giancarlo Esposito) vezette farkasoknak arról, hogy az általuk védelmezett embergyermek komoly fenyegetést jelent a vadon állataira nézve, hiszen felnőve ő is ugyanolyan kegyetlenné válhat majd, mint azok, akik a tigrist is sebhelyessé tették. Sir Kán ezzel arra céloz, hogy ő szívesen elfogyasztaná a srácot, úgyhogy a farkasok jobban tennék, ha nem állnának az útjába.

A meséből jól ismert karaktereknek Sir Kán és Akela mellett olyan további jól csengő hollywoodi nevek kölcsönzik majd a hangjukat, mint Ben Kingsley (Bagira), Scarlett Johansson (Ká), Bill Murray (Balu), Christopher Walken (Lajcsi király) és Lupita Nyong’o (Ráksa). A dzsungel könyve április 21-én fog a magyar mozikba kerülni.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik