Kultúra

Bridget Jones terhesen is nagyon lökött

Előzetest kapott a Bridget Jones naplója 3, amelyben a szingli csajnak ezúttal az fog fejfájást okozni, hogy nem tudja, melyik exétől vár babát.

Közeleg a harmadik Bridget Jones mozi, amelyben a korábbi spekulációkkal ellentétben nem cserélik le a magát az évek során agyonplasztikáztató Renée Zellwegert, így megint ő fogja megformálni a szingli hősnőt. A Helen Fielding Bridget Jones regényeinek karaktereivel és a 2001-es Bridget Jones naplóját is jegyző Sharon Maguire rendezésében készülő új felvonás címe Bridget Jones’ Baby (Bridget Jones babája) lesz, amelyben Mark Darcy szerepében Colin Firth is visszatér.

A harmadik rész pontos cselekménye egyelőre nem ismert, ugyanakkor a trailerből a lényeg már lejön, miszerint a karrierjében egyre sikeresebb Jones kisasszony váratlanul rá fog jönni, hogy várandós, ezért megpróbálja majd trükkösen kideríteni, hogy melyik ex-pasija is lehet a gyermek apja: Darcy, vagy Jack Qwant (Patrick Dempsey). A fontosabb mellékszereplőket ezúttal is Jim Broadbent, Sally Phillips és James Callis fogják játszani. A Bridget Jones’ Baby szeptember 16-án fog debütálni a brit mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik