Kultúra

Ismerős nevekkel bővült A szökés folytatásának csapata

Készül a nagy sikerű tévészériát újramelegítő minisorozat, amelyhez most néhány csaknem kihagyhatatlan színész csatlakozott.

A Fox Television hálózata még augusztusban jelentette be, hogy egy tízrészes minisorozat formájában folytatják a 2000-es évek végén négy szezont megélt A szökés (Prison Break) című népszerű akció- és drámasorozatot. A szereplőgárdát illetően már akkor biztossá vált a két központi karaktert: Lincoln Burrowst és Michael Scofieldet megformáló Dominic Purcell és Wentworth Miller visszatérése, majd később a Dr. Sara Tancredit játszó Sarah Wayne Callies is aláírt a produkcióhoz.

A Deadline értesülései szerint a Foxnak most újabb az alapsorozatban kulcsfigurákat alakító színészeket sikerült megnyernie a minisorozathoz, így Amaury Nolasco (Fernando Sucre), Robert Knepper (Theodore “Zsebes” Bagwell) és Rockmond Dunbar (Benjamin Miles Franklin, avagy C-Note / Golyófej) is benne lesz a folytatásban. A sorozatban feltűnt színészek közül még Paul Adelsteinnel (Paul Kellerman) tárgyal a tévés hálózat, aki valószínűleg szintén csatlakozni fog a társulathoz.

Az új A szökés premierje még nem ismert, mindazonáltal a Fox feltehetően valamikor az év második felében tervezi műsorra tűzni az első részeket.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik