Kultúra

Harry Potter csúnyán bekavar a Négy Lovasnak

Új előzetest kapott a Szemfényvesztők 2, amelyben a hókuszpókuszos bagázsnak a varázslótanoncként befutott Daniel Radcliffe-fel fog meggyűlni a baja.

Közeleg a két Step Up-mozit és a G.I. Joe: Megtorlást is jegyző Jon M. Chu rendezésében készülő Szemfényvesztők 2, amelyben a Négy Lovas nevű csapat tagjait alakító Jesse Eisenberg (J. Daniel Atlas), Dave Franco (Jack Wilder), Woody Harrelson (Merritt McKinney) és mentoruk: a nép átverésében világbajnok Dyan Rhodes karakterét megformáló Mark Ruffalo is visszatér majd.

A sztori nagyjából egy évvel az alapfilm eseményei után fog játszódni és a kvartett újabb ügyesen álcázott, Robin Hood-stílusú akciója köré koncentrálódik majd, amely egy technikai csodagyerek, bizonyos Walter Mabry (Daniel Radcliffe) feltűnése és rejtélyes tevékenysége miatt fog komoly veszélybe kerülni.

A Michael Caine, Morgan Freeman és a Lovas társulatához a Lula nevű új lányként csatlakozó Lizzy Caplan mellékszereplésével készülő sequel június 10-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik