Kultúra

Jöhet a Neveletlen hercegnő 3.

Jelentsen ez jót vagy rosszat, állunk elébe.

Az átlag tinilányból trónörökössé vált Mia Thermopolis két részt megélt története, úgy tűnik, folytatást kaphat, ha kell, ha nem. A 3. részről felreppentek már pletykák, legutóbb tavaly nyáron, ám akkor a Disney-hez közel álló források cáfolták a híreket. Most azonban maga Garry Marshall, mindkét korábbi rész rendezője beszélt arról, hogy a folytatás igenis megvalósulhat: annak ellenére, hogy az utolsó, 2004-es Neveletlen hercegnő-mozi óta a főszereplő Anna Hathaway mindent megtett, hogy elfeledtesse a közönséggel az esetlen trónörökös karakterét – egyebek mellett behúzva egy Oscart is -, most ő is nyitott lenne újranyitni azt a bizonyos hercegnő-naplót.

Találkoztam Anne-nel pár hete, és úgy tűnik, mindketten szeretnénk megcsinálni a Neveletlen hercegnő 3-at Manhattanben. Anna Hathaway nagyon állapotos, szóval meg kell várnunk, míg meglesz a baba, aztán azt hiszem, megcsináljuk.

– nyilatkozta Marshall a People-nek.

Arról egyelőre nem tudni, hogy a projekt mennyire hivatalos, vagy hogy például a 2. részben feltűnt, azóta szintén igen népszerűvé vált Chris Pine-t is tervezik-e szerepeltetni a 3. részben, a rendező nem mondott biztosat. Úgy tűnik tehát, hogy a dolog még erősen elméleti fázisban van, mindenesetre kíváncsian várjuk a fejleményeket, annak eldöntését pedig a kedves olvasóra hagyjuk, hogy szükség van-e egy újabb hercegnős tündérmesére.

Forrás: People

Ajánlott videó

Olvasói sztorik