Kultúra

Már tervben is van az Öngyilkos osztag 2

A Warnernél nem húzzák az időt és jóllehet még be sem mutatták az első részt, de már a folytatáson jár az eszük.

A nagy sikerű Deadpool után az év másik legőrültebb produkciójának ígérkezik a David Ayer rendezésében készülő Öngyilkos osztag, amely augusztusban fog a mozikba kerülni. Magyarán még laza öt hónap hátravan a premierig, ám ennek ellenére úgy hírlik, hogy a Marvel Studios mintájára az univerzumépítésbe mostanra nagyon belelendülő Warner Brothers fejesei már a sequelt tervezik.

A folytatással kapcsolatosan konkrétumok még ugyan nincsenek, mindazonáltal a stúdió állítólag a teljes színészgárda mellett David Ayert is szeretné majd meggyőzni, hogy vezényelje le a második részt is. Amennyiben minden összejön a producereknek és az alapfilm is szépen fog hasítani a mozikban, úgy várhatóan jövőre kezdik majd el a sequel forgatását, tehát az Öngyilkos osztag 2 2018-ban vagy 2019-ben készülhet majd el.

A népes színészgárdájú első részben Will Smith (Deadshot), Joel Kinnaman (Rick Flagg), Margot Robbie (Harley Quinn), Jai Courtney (Captain Boomerang), Adewale Akinnuoye-Agbaje (Killer Croc), Jay Hernandez (El Diablo), Cara Delevingne (Enchantress), Adam Beach (Slipknot) és Karen Fukuhara (Katana) fogja alkotni a DC képregények negatív hőseiből verbuválódó kommandót, plusz a film gonoszaként bemutatkozik majd a Jared Leto-féle új Joker is. Az Öngyilkos osztag augusztus 5-én fog debütálni az amerikai mozikban.

Forrás: Variety, The Wrap via Slashfilm

Ajánlott videó

Olvasói sztorik