Kultúra

Dwayne Johnson laza és menő a Nagypályások 2. évadának trailerében

Keresztesi Ferenc
Keresztesi Ferenc

mozis hírvadász. 2016. 03. 01. 11:40

Folytatódik A Szikla főszereplésével készülő drámasorozat, amely az amerikai focisták csillogó, ámde zűrös életéről szól.

A nyáron tér vissza az HBO műsorára a Ballers, azaz a Nagypályások című vagány sorozat, amelyben Dwayne Johnson alakítja Spencer Strasmore-t, a futballjátékosból lett pénzügyi menedzsert. A sorozat Miamiban játszódik és Strasmore mellett a helyi futballcsapat játékosairól, illetve a pályán kívüli életükről szól, amely első ránézésre csupa fényűzés és buli, azonban a felszín alatt kétes ügyletek, magánéleti problémák és egyéb balhék tarkítják a nagymenők mindennapjait. A mindezt és a sportágat is érzékletesen bemutató Nagypályások második évadának pontos startja egyelőre még nem ismert.

Kommentek

Legfrissebb videó mutasd mind

Kínosan kevesen nézték az idei Oscart
Actor Geza Rohrig (L) and director Lazlo Nemes attends the Golden Globe Foreign Language Film Symposium Presented by The Hollywood Foreign Press Association & The American Cinematheque, in Hollywood, California, on January 9, 2016.   AFP PHOTO /VALERIE MACON / AFP / VALERIE MACONRöhrig Géza behúzta a legmenőbb szelfit az Oscaron