Kultúra

John Travolta villanypóznákon kockáztatja az életét

Keresztesi Ferenc
Keresztesi Ferenc

mozis hírvadász. 2016. 02. 25. 13:40

Előzetest kapott a Life on the Line című akciófilm, amelyben Travolta a villanyoszlopok kábeleit vagdosó szerelők egyikeként fog vitézkedni.

A Fűrész-filmek néhány részén díszlettervezőként pallérozódott David Hackl rendezi a Life on the Line (magyarul kb. Élet a vonalon) című akciófilmet, amelyben némiképp tréfás módon az amerikai telefonvonal-szerelők küzdelmes mindennapjaiba tekinthetünk majd bele. A most megjelent előzetes persze felhívja a figyelmünket arra a “tényre”, hogy ez a negyedik legveszélyesebb foglalkozás a világon, mindazonáltal igencsak érdekes koncepció ezekről a hősökről forgatni egy olyan akciófilmet, amelyben többek között családi dráma, halálos baleset, vonatkatasztrófa, autóbaleset és nagy területre kiterjedő áramszünet fogják az izgalmakat okozni. A történet egyelőre eléggé zavarosnak tűnik, így csupán annyi biztos, hogy John Travolta mellékszereplőként az egyik öreg motoros szerelőt fogja alakítani és a főhős valójában Devon Sawa karaktere lesz. Mellettük Sharon Stone, Kate Bosworth és Julie Benz fog játszani a filmben, amelynek jelenleg még az amerikai premierdátuma sem ismert.

Kommentek

http://24.hu/kultura/2016/02/25/john-travolta-villanypoznakon-kockaztatja-az-eletet/ 1104821 http://24.hu/kultura/2016/02/25/elkeszult-a-2-magyar-filmhet-programja/