Kultúra

Bud Spencert most már magyarul is olvasgathatod a neten

Az angol, a német és az olasz nyelv mellett fordították le magyarra a színész honlapját. Már csak ezért is imádjuk őt.

Sohasem titkoltuk, de miért is tennénk, hogy feltétlen szeretettel rajongunk Bud Spencerért. Pár hónapja a születésnapját követtük kitüntetett figyelemmel, amelyre Terence Hill is átugrott, de arról is beszámoltunk, amikor karácsonyi üdvözletet küldött rajongóinak a 86 éves pofozógép.

Rendkívül megörültünk tehát ma is, amikor a tavaly indult weboldalára tévedtünk, hogy megnézzük, történt-e valami újdonság a színésszel. A honlap ugyanis már magyarul fogadja a rajongókat. Sajnos vannak még furcsaságok a fordításban, de ennyit talán megbocsájthatunk Budnak.

Már csak azért is, mert az oldal mindössze négy nyelven érhető el: az angol, a német és az olasz mellett szerepel negyedik opcióként a magyar.

Valljuk be, nem sok világsztár fektetne ennyi energiát abba, hogy kis hazánkból böngésző rajongóinak így megfeleljen. Köszönjük neki és like-oljuk is természetesen!

Rablótámadás, kezeket fel!“A te hangod mélyebb.” Vannak jelenetek a filmtörténetben, amelyeken ezredszer is nevetsz. EZ egy ilyen jelenet! :D :D :D

Posted by NeBazz on Wednesday, February 3, 2016

Ajánlott videó

Olvasói sztorik