Kultúra

Megvan az élőszereplős Pinokkió rendezője és főszereplője

Ron Howard az egyik legfelkapottabb hollywoodi színésznek szánja Gepettó szerepét.

Hófehérke, Csipkerózsika, A kis hableány és a többi Disney-hercegnő már kapott, vagy hamarosan kap élőszereplős verziót, folynak A Szépség és a Szörnyeteg előkészületei is, sőt, még az is elhangzott egy ízben, hogy a daliás Herceg is kap új képi megjelenést, most pedig itt az újabb terv. A Demóna kedvező fogadtatását meglovagolva a Warner is beszállna az élőszereplős-biznisszbe, hiszen rendelkezik a Pinokkió megfilmesítési jogaival.

A terv megvalósítása azonban egy ideje már húzódik, hiszen az elmúlt években számos rendező neve merült fel potenciális készítőként, de Tim Burton, Ben Stiller és a legkomolyabb vállalkozó, Paul Thomas Anderson is kifarolt a projektből. Most viszont úgy tűnik megvan a végleges befutó, a Hajsza a győzelemért, A Da Vinci-kód illetve az Apollo-13-at is jegyző Ron Howard.

Ha a pletykák igazak, akkor a direktor már kézbe is vette a Bryan Fuller, Michael Mitnick, illetve Jane Goldman kezén is keresztülment forgatókönyvet, és már el is kezdte győzködni Robert Downey Jr.-t, hogy két Vasemberkedés között Gepettóként faragja ki fából Pinokkiót, akiből aztán aztán hús-vér kisfiú válhat.

Ajánlott videó

Olvasói sztorik