Kultúra

Folytatást kap a Törésvonal

Keresztesi Ferenc
Keresztesi Ferenc

mozis hírvadász. 2016. 02. 19. 16:50

A katasztrófafilm második részében már globális lesz a pusztítás és még vulkánkitörésekre is számíthatunk majd.

Nem volt éppen az év látványfilmje, azonban a 473 millió dolláros összbevételével ahhoz mégiscsak elég hasznot hozott tavaly a San Andreas, magyarul a Törésvonal című mozi a New Line Cinema stúdiónak, hogy most bejelentsék: sequelt kap a Dwayne Johnson főszereplésével készült katasztrófafilm. A második részről első körben annyit mondtak el, hogy a Neil Widener – Gavin James páros már írja is a forgatókönyvet, melyben a Csendes-óceán partjain végigfutó Tűzgyűrű nevű széles, sávszerű földrajzi régió mentén található híresen sok vulkán életre kelése fogja megnehezíteni a mentőhelikopter pilóta Raymond Gaines (Johnson) és családja, meg persze néhány millió ember életét.

A New Line Cinema illetékesei azt is elárulták, hogy Dwayne Johnson mellett a Törésvonal főbb szerepeit játszó Carla Gugino, Alexandra Daddario és Paul Giamatti is visszatér a folytatásban, amely ismét Beau Flynn produceri bábáskodásával és Brad Peyton rendezésében fog készülni. A forgatási munkálatok startja egyelőre még nem ismert.

Forrás: The Hollywood Reporter

Kommentek

http://24.hu/kultura/2016/02/19/folytatast-kap-a-toresvonal/ 1098680 http://24.hu/kultura/2016/02/19/itt-a-leleplezo-video-az-ujsagiroi-munka-valodi-termeszeterol/